Deelname van bevroren vis aan de 67e “Summer Fancy Food Show” in New York.

De Summer Fancy is een van de belangrijkste beurzen op het gebied van eten en drinken. Het trekt elk jaar duizenden professionals uit de industrie aan en biedt elke exposant de mogelijkheid om merkbekendheid en nieuwe zakelijke kansen te verwerven, waardoor hun producten naar steeds meer markten worden geleid.

Winkeliers, importeurs en investeerders kwamen in contact met de exposanten en waren allemaal bereid om te helpen, uit te leggen en advies te geven. Zo waren de vertegenwoordigers van Nextcom op de beurs aanwezig, waar ze gedurende de hele tentoonstelling hun diensten verleenden en volledige ondersteuning boden voor het promoten van bevroren vis. De respons was geweldig en de interesse in bevroren vis was bijzonder groot, waarbij de marktbehoeften in deze sector en de bereidheid van kopers om het in hun catalogus op te nemen, werden benadrukt.

De ervaring die Nextcom heeft opgedaan, was geweldig, zowel op het gebied van organisatie, communicatie als promotie op een grote buitenlandse markt met meerdere en interessante kansen.