In verband met het coronavirus (COVID-19) worden preventieve beschermingsmaatregelen genomen voor klanten, leveranciers en personeel.


“Beste klanten, leveranciers en partners, Ons bedrijf staat voortdurend in contact met de Nationale Organisatie voor Volksgezondheid (EODY) met betrekking tot kwesties met betrekking tot het coronavirus (COVID-19) en heeft reeds onmiddellijke preventieve maatregelen genomen om zijn klanten, leveranciers, partners en medewerkers te beschermen, om hen te beschermen en bij te dragen aan de onderbreking van de transmissieketen. Meer specifiek voert ons bedrijf grondige reiniging uit van zijn gebouwen en heeft het management reeds de relevante instructies voor preventie en bescherming tegen het coronavirus uitgevaardigd op basis van de richtlijnen van de EODY aan alle medewerkers die betrokken zijn bij klantenservice en ook in contact staan met leveranciers. Bovendien is reeds begonnen met het proces van de levering van alle kantoren met antibacteriële materialen (speciale doekjes, gel). Bovendien heeft ons bedrijf besloten de volgende maatregelen te nemen om zijn werknemers te beschermen en u zo goed mogelijk van dienst te blijven.

✓ Het gehele personeel evenals het management blijft bereikbaar via elektronische berichten en/of telefoongesprekken en/of Skype.

✓ Alle geplande afspraken/vergaderingen worden uitgesteld tot nader order. Noodvergaderingen kunnen worden gehouden via Skype en/of telefoongesprekken.

✓ Alle communicatie (indien mogelijk) verloopt via elektronische berichten.

✓ Alle correspondentie wordt normaal ontvangen. Tot slot is er een Crisismanagementplan opgesteld in geval van een uitbraak van het coronavirus onder werknemers van de kantoren en filialen van het bedrijf. Intussen, blijf veilig, blijf kalm en vraag om hulp wanneer u die nodig heeft. We herinneren u eraan dat de instantie die verantwoordelijk is voor de behandeling van mogelijke uitbraken uitsluitend de EODY (T: 2105212000) en de Algemene Secretaris voor Civiele Bescherming (GSCP) is.

Bedankt voor uw begrip.

Van het management”