Laat Branding je vrijheid geven!


Verschillende keren worden “brand” en “branding” verward, wat fout is omdat er veel verschillen zijn tussen de twee termen. Het belangrijkste verschil is dat een Merk wordt gedefinieerd als het “merksymbool”, terwijl Branding voornamelijk gaat over de strategie die moet worden gevolgd om een bedrijf/product/service succesvol te maken.

Next Com, met vele jaren ervaring op het gebied van Branding, probeert altijd innovatief te zijn met haar voorstellen, voornamelijk als antwoord op de vraag “Waarom” de aanwezigheid van elk bedrijf belangrijk is.

Het is belangrijk dat elk bedrijf zelfverzekerde, innovatieve stappen volgt die het naar de top van de piramide zullen brengen. Branding is een combinatie van emoties, beelden, gedachten en associaties, die verwijzen naar de manier waarop een klant het geleverde product of de geleverde dienst waarneemt. Branding is het belangrijkste resultaat van een veelheid aan innovatieve stappen en varieert afhankelijk van de situatie. Branding is een belofte, een immaterieel bezit van een bedrijf, een set van verwachtingen die zijn ingelost, de reden waarom we een product of dienst kopen… Branding is ons werk, en ons doel is om u naar de top te brengen! Gaat u met ons mee?