Nextcom Group en het Ministerie van Onderwijs en Godsdienstzaken werken samen om de aantrekkelijkheid van het beroepsonderwijs en – opleidingen te verbeteren.

Vocational Education and Training in Griekenland bevindt zich de laatste jaren in een overgangsfase en vormt een sector die centraal staat in de hervormingsinitiatieven van het onderwijs in het land.

Makan, in samenwerking met NextCom, is verheugd om het project getiteld “Versterking van de aantrekkelijkheid van VET” op zich te nemen, dat wordt ontwikkeld door het Ministerie van Onderwijs.

De campagne heeft tot doel beroepsonderwijs en -opleidingen (VET) te promoten. De acties van het project omvatten:

Over Makan

Ons bedrijf is een geïntegreerde oplossing voor Public Relations & Below the Line (BTL) activiteiten die haar diensten verleent aan een groot aantal bedrijven in Griekenland en de rest van Europa. Het begon zijn activiteiten in 1988 met de visie om moderne en kwalitatief hoogwaardige PR & BTL adviesdiensten aan zijn klanten te bieden.

Over NextCom Group

Als een sterke groep bedrijven die een gemeenschappelijke visie en filosofie delen, levert het sinds 1993 een hoog serviceniveau in perfecte verbinding met zijn klantgerichte karakter.