Ολυμπιακή Ζυθοποιία και MYTHOS ICE: Η ανατρεπτική συνεργασία που κατακτά τις παραλίες της Αττικής σε ρυθμούς NextCom & CGC

Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία σε συνεργασία με τη NextCom & CGC κατακτούν τις παραλίες στο πλαίσιο της εντυπωσιακής διαφημιστικής καμπάνιας της αναδυόμενης μπύρας MYTHOS ICE. Μέσα στο καλοκαίρι, έχουν προγραμματιστεί περίπου 30 events σε διάφορα Beach Bars, καθένα από τα οποία θα προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες και δράσεις για τους επισκέπτες τους.

Η διαφημιστική εκστρατεία της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας ξεκίνησε στις 11 Ιουνίου στο γνωστό beach bar Bolivar στον Άλιμο, στο οποίο διοργανώθηκε ένα εντυπωσιακό event που προσέλκυσε το ενδιαφέρον πολλών ανθρώπων,  ξεπερνώντας κάθε προσδοκία. Οι επισκέπτες του event ανήλθαν στα 300 άτομα απολαμβάνοντας τα δώρα, τις δράσεις και την νεοσύστατη μπύρα MYTHOS ICE.

Επιπροσθέτως, πραγματοποιήθηκε και ένα δεύτερο event στις 25 Ιουνίου, στο Nossa Club στην Ανάβυσσο, με συμμετοχή που ξεπερνούσε τα 250 άτομα ενώ στις 1 και 2 Ιουλίου, έχουν προγραμματιστεί τρία παρόμοια events. Το Bolivar θα φιλοξενήσει ένα ακόμα εντυπωσιακό event το βράδυ του Σαββάτου, ενώ την επόμενη μέρα θα πραγματοποιηθούν ταυτόχρονα δύο events στη Βαυβώνα και στο Ζούμπερι.

Κάθε event προσφέρει μοναδική ατμόσφαιρα που αποπνέεται από τα Beach Bars της Αττικής συνδυάζοντας την αξεπέραστη γεύση και το απολαυστικό χαρακτήρα της μπύρας MYTHOS ICE. Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τον δροσιστικό κόσμο της MYTHOS ICE και να απολαύσουν μοναδικές δραστηριότητες και εκπλήξεις, όπως ζωντανή μουσική και DJ sets μέχρι θεματικές βραδιές και διαγωνισμούς. Επιπλέον, ο κάθε επισκέπτης έχει την ευκαιρία να κερδίσει διάφορα δώρα με την αγορά της μπύρας MYTHOS ICE, όπως ένα καπέλο-βεντάλια ή ένα bucket με 4 μπύρες και μία πετσέτα, προσφέροντας μια επιπλέον αξία στην εμπειρία τους.

Η NextCom και η CGC σε συνεργασία με την  Ολυμπιακή Ζυθοποιία στο πλαίσιο της διαφημιστικής εκστρατείας προσφέρουν αψεγάδιαστη εξυπηρέτηση, καθώς έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στο κατασκευαστικό κομμάτι και στο στήσιμο του κάθε event. Για τις ανάγκες των events οι εταιρείες χρησιμοποιούν όλο τον διαθέσιμο στόλο, συμπεριλαμβανομένων φορτηγών και τροχόσπιτων, για τη μεταφορά και το στήσιμο του υλικού ανάλογα με την τοποθεσία και τον χαρακτήρα του κάθε event. Επιπλέον, έχουν αναλάβει την ολοκληρωμένη διαχείριση των events, ξεκινώντας από την εύρεση προωθητικών ομάδων για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών εξασφαλίζοντας την ομαλή λειτουργία και την απρόσκοπτη εκτέλεση των events.

Η συνεργασία της NextCom και CGC με την Ολυμπιακή Ζυθοποιία για την προώθηση της μπύρας MYTHOS ICE, αποτελεί μία καινοτόμα και εντυπωσιακή προσέγγιση,  η οποία έχεις ως στόχο να δημιουργήσει μια θετική ανταπόκριση και να ενισχύσει την αναγνωρισιμότητα της μπύρας MYTHOS ICE.