Projecten voor digitalisering

Digitalisering en archivering van het gedrukte archief van de 1e Gezondheidsdistrict van de regio Attica (ELKEA)

Next Com SA heeft het volledige gedrukte dossier van het 1e Gezondheidsdistrict van Attica – ELKEA gedigitaliseerd en gearchiveerd. Tijdens het project heeft ons bedrijf het volgende geïmplementeerd:

Alle projectresultaten voldoen aan de relevante bepalingen van Wet 3979/2011 “Over eGovernment en andere bepalingen” en PD 25/2014 “Digitalisering van elektronische dossiers en documenten”. De duur van het project was één jaar en werd tijdig en succesvol afgerond.

Digitalisering van de Collecties van het project “Mozaïek van Epirus: Nieuwe koers van toerisme en cultuur in Epirus”

    Als onderdeel van het project heeft Next Com SA het culturele en toeristische materiaal gedigitaliseerd, inclusief de opname van de technische metadata en de archiefopslag (zoals archivering, back-up, etc.). Het te digitaliseren materiaal omvatte fotografische collecties (ongeveer 2.500 foto’s), 760 boeken en 400 museumobjecten. Het project werd tijdig en succesvol afgerond en droeg bij aan de ontwikkeling van de nieuwe Toerismestrategie van de regio Epirus.

    Speciale promotieacties voor wandelen. Digitalisering van de wandelroutes op de Oude Egnatia Weg

    Ons bedrijf heeft de wandelroutes in de buurt van de Oude Egnatia Weg en het oude theater van Philippi in het Regionaal District van Kavala digitaal vastgelegd en in kaart gebracht. Het project werd ook geleverd als een applicatie voor mobiele apparaten.

    Digitalisering van het toeristisch promotiemateriaal voor de Gemeente Syros – Ermoupolis

    Ons bedrijf heeft fotocollecties en albums gedigitaliseerd voor de Gemeente Syros-Ermoupolis als onderdeel van het Web- en Social Media Project. Het project werd tijdig en succesvol afgerond en werd ook succesvol gebruikt voor de promotie van het eiland online.