Strategische Samenwerking voor CGC Communication met de NEXTCOM GROEP van Bedrijven.

Het bedrijf, in een sterke ontwikkelingskoers.

Met een beslissende groeizet, in het licht van de gevorderde uitdagingen van de moderne markt, heeft CGC COMMUNICATION zich aangesloten bij de NEXTCOM groep van bedrijven, in een solide, dynamisch formaat, dat de voorwaarden heeft om een nieuw tijdperk te vestigen op het gebied van promotie, communicatie en digitale transitiediensten.

Het doel van de strategische samenwerking is het versterken van de concurrentiepositie en flexibiliteit bij de levering van CGC-diensten, altijd geleid door de evoluerende behoeften van de klant, en het maximaliseren van wederzijds voordeel.

Nu, met meer kracht en ervaring, maakt CGC COMMUNICATION gebruik van de geavanceerde infrastructuur en hoge specialisatie van NEXTCOM GROUP, waardoor 360o communicatiediensten mogelijk worden, open voor digitale technologieën.

Het nieuwe tijdperk van CGC wordt tot uiting gebracht met een vernieuwde website (http://cgc-sa.gr), waarin uitgebreide informatie staat over de filosofie, nieuwe doelen en diensten van het bedrijf, maar ook over de nieuwe voordelen die het nu biedt aan zijn klanten.

Zoals aangekondigd door het Management Team van CGC, waarvan Alekos Tsaousis en Nikos Karapanos de kern vormen, twee van de meest ervaren leidinggevenden op het gebied van Communicatie, “Ons doel is om voor onze klanten het meest flexibele en effectieve team van moderne strategie en creatief denken te zijn, met als bijdrage het bereiken van hun zakelijke doelen”.