Η Nextcom και τα κατεψυγμένα αλιεύματα πέταξαν για Βαρκελώνη

H Nextcom με το πρόγραμμα προώθησης κατεψυγμένων αλιευμάτων της Enterprise Greece διοργάνωσε και βρέθηκε 25 με 27 Απριλίου στην έκθεση The Seafood Global στη Βαρκελώνη.

Η SEG αποτελεί τη  μεγαλύτερη εμπορική έκθεση στον κόσμο για τη βιομηχανία θαλασσινών. Φέτος σημείωσε ρεκόρ όσον αφορά τον εκθεσιακό χώρο, τον αριθμό των εταιρειών που εκθέτουν και τη συνολική επισκεψιμότητα, καθώς εκτιμάται ότι παρευρέθηκαν πάνω από 30.000 αγοραστές και προμηθευτές από την παγκόσμια βιομηχανία θαλασσινών.

Η τριήμερη εκδήλωση ξεπέρασε κάθε προσδοκία με χώρο 49.339 καθαρών τετραγωνικών μέτρων, 2.078 εκθέτες εταιρείες από 87 διαφορετικές χώρες, 68 εθνικά και περιφερειακά περίπτερα και οικονομικό αντίκτυπο για την πόλη που υπολογίζεται στα 150 εκατομμύρια ευρώ.

Η παρουσία Ελληνικών Κατεψυγμένων Αλιευμάτων στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Το περίπτερο (Hall 4 G206), το οποίο δημιουργήθηκε με άριστες προδιάγραφες, διέθετε την κατάλληλη σήμανση αλλά και διακόσμηση, έτσι ώστε να προσελκύσει τους επισκέπτες αλλά και να προβάλει τα προϊόντα του Κλάδου.

Το κοινό υποδέχονταν με προθυμία και χαμόγελο προωθήτριες οι οποίες το ενημέρωναν, διένειμαν πλούσιο πληροφοριακό υλικό και πρόσφεραν κεράσματα. Επίσης, συνέλεγαν και ταξινομούσαν τα στοιχεία των ενδιαφερομένων επιχειρηματιών σε ξεχωριστή βάση δεδομένων, έτσι ώστε να διευκολυνθεί η επικοινωνία τους με τις εταιρείες του Κλάδου και να δημιουργηθούν για όλους νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες.