Η ομάδα μας: Εξερευνήστε το δυναμικό πνεύμα συνεργασίας της ομάδας μας, που με αφοσίωση και δέσμευση καθοδηγεί την επιτυχημένη μας πορεία.

Η ομάδα μας

Έχοντας ως γνώμονα την συνεχή ανάπτυξη και εξέλιξη της εταιρείας μας αλλά και τη δημιουργία αξίας στον πελάτη, εφαρμόζουμε 30 χρόνια τώρα μία σειρά πρακτικών με στόχο τον ολοκληρωμένο έλεγχο των προσλήψεων, της απόδοσης, της προόδου αλλά και των αναγκών των εργαζομένων μας διασφαλίζοντας πάνω απ’ όλα τις βέλτιστες συνθήκες εργασίας και τη δημιουργία σχέσεων συνεργασίας και εμπιστοσύνης.

Καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για τη δημιουργία εποικοδομητικών σχέσεων με το προσωπικό και τους συνεργάτες μας, ο μέσος όρος παραμονής τους στην εταιρεία μας είναι τα 17 χρόνια!

Ο Όμιλος – Διοίκηση

Αναστάσιος Μάριος Κιτσαράς

Founder - President - CEO
Com / Tech / Green

Ο Αναστάσιος Μάριος Κιτσαράς εισήλθε από πολύ νωρίς στον επιχειρηματικό κόσμο ξεκινώντας την επαγγελματική του δραστηριότητα σε ηλικία μόλις 16 ετών.

Είναι απόφοιτος του Harvard University, του IMD, του Nyenrode Business University κ.α. Έχει λάβει σπουδαία ερεθίσματα και βαθιά γνώση στον κλάδο των Επιχειρήσεων, της Διοίκησης και των Οικονομικών, επισκεπτόμενος μάλιστα την περίοδο αυτή το Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασαχουσέτης MIT.

Είναι Ιδρυτικό Στέλεχος και διοικεί εδώ και 30 χρόνια τη Next Com επεκτείνοντας συνεχώς τις δραστηριότητές της εταιρείας σε ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο εργασιών, που αφορούν την Διοίκηση Επιχειρήσεων σε μη συγγενείς κλάδους.

Με την δημιουργικότητα, την εργατικότητα, τη διορατικότητα και την οξυδέρκεια που τον διακρίνουν, ενισχύει διαρκώς την ανάπτυξη και εξέλιξη της εταιρείας, καθιστώντας την σήμερα έναν Όμιλο που έχει να προσφέρει πολλά στον επιχειρηματικό κόσμο της χώρας.

Νικόλαος Θώμος

General
Marager
Com / Tech / Green

Ο Νικόλαος Θώμος είναι απόφοιτος του Τμήματος Οικονομικών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Εργάζεται στη Next Com εδώ και 26 χρόνια και διαθέτει μεγάλη πείρα στον τομέα των πωλήσεων, όπου και ασχολήθηκε τα πρώτα χρόνια της καριέρας του στην εταιρεία. Στη συνέχεια εντάχθηκε στο τμήμα του Λογιστηρίου και των Οικονομικών, προσφέροντας τις υπηρεσίες του ως Υπεύθυνος και Συντονιστής του τμήματος.

Πλέον, κατέχει τον τίτλο του Γενικού Διευθυντή της Next Com, όντας ένα συντονιστικό μέλος και αναπόσπαστο κομμάτι της εξέλιξης και της προόδου της εταιρείας.

Αργυρώ Παππά

Business Development Manager
Com/Tech

Η Αργυρώ Παππά είναι Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Με 15ετή πείρα ως Υπεύθυνη Διαχείρισης Έργων του Δημοσίου, έχει την ευθύνη της προετοιμασίας, υποβολής και παρακολούθησης προσφορών ως απάντηση σε Αιτήματα για Προτάσεις (RFP) ή Αιτήματα για Προσφορές (RFB). Ο ρόλος της περιλαμβάνει την ανάπτυξη στρατηγικών προσφορών, την ανάλυση ανταγωνισμού και τον συντονισμό δια-λειτουργικών ομάδων για τη σύνταξη των απαραίτητων στοιχείων της πρότασης.

Είναι υπεύθυνη για τη συμμόρφωση της πρότασης με τα ζητούμενα του εκάστοτε RFP ή RFB, τη διαχείριση του budget, την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων, καθώς και την τελική συγγραφή του Φυσικού και Οικονομικού Αντικειμένου. Ο ρόλος της επεκτείνεται και στην αξιολόγηση κινδύνου, τον ποιοτικό έλεγχο και την ανάλυση του ανταγωνισμού μετά την υποβολή της προσφοράς, για τη βελτίωση των μελλοντικών υποβολών.

Η δουλειά της είναι συνδυασμός δεξιοτήτων ποιοτικής διαχείρισης έργων, στρατηγικού σχεδιασμού, συγγραφής και επικοινωνίας μαζί με βαθιά κατανόηση της συγκεκριμένης βιομηχανίας και αγοράς στην οποία λειτουργεί η εταιρεία μας.

Νίκος Καραπάνος

Client Service Director
Com

Ο Νίκος Καραπάνος, είναι απόφοιτος του τμήματος Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Αθηνών ενώ έχει παρακολουθήσει και έχει συμμετάσχει σε πλήθος σεμιναρίων και marketing workshops για την απόκτηση γνώσεων στα δεδομένα που δίνουν προστιθέμενη αξία στις υπηρεσίες των πελατών.

Διαθέτει 25ετή και πλέον πείρα στον χώρο του marketing και της επικοινωνίας, ως επικεφαλής του Client Service γνωρίζει πολύ καλά πως οι πελάτες διαχρονικά δεν αγοράζουν μόνο υπηρεσίες, αλλά εμπιστοσύνη, ειλικρίνεια, δημιουργικότητα και συμπόρευση με υπευθυνότητα.

Μέσα από μεγαλόπνοες ιδέες και καινοτόμες πρακτικές, επιτυγχάνει η εξυπηρέτηση των εταιρικών πελατών να περνάει από την ικανοποίηση στην πιστότητα.

Πάνος Καρράς

Business Development Manager
Com

Ο Πάνος Καρράς με σπουδές στα οικονομικά και το Management σε Ελλάδα και Αμερική, διαθέτει πολυετή εμπειρία στον κλάδο της διοίκησης, του marketing, της επικοινωνίας και των δημοσίων σχέσεων. Επιπλέον, έχει εργασθεί ως υπεύθυνος στον τομέα διαχείρισης πωλήσεων αλλά και ως υπεύθυνος διαχείρισης έργων.

Στη Next Com κατέχει τον ρόλο του Business Development Manager, καθώς είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη της εταιρείας μέσω της εύρεσης νέων επιχειρηματικών ευκαιριών, της διαχείρισης σχέσεων με πελάτες καθώς και της ανάπτυξης στρατηγικών συνεργασιών.

Δημήτρης Νάσης

Chief Legal Officer
Com / Tech / Green

Ο Δημήτριος Νάσης είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών ενώ συνέχισε τις σπουδές του στο University of South New Hamphsire των ΗΠΑ όπου και ολοκλήρωσε το ΜΒΑ του πάνω στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Σήμερα, ο Δημήτρης Νάσης είναι δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, διευθύνει το γραφείο «Δημήτριος Νάσης και Συνεργάτες», ασκώντας ανελλιπώς μαχόμενη δικηγορία μέσα από την πολυετή εμπειρία και τις εξειδικευμένες νομικές του γνώσεις.

Αλέκος Τσαούσης

Chief Operating Officer
Com

Ο Αλέξανδρος Τσαούσης, με σπουδές στο Τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης Αθηνών, ειδικεύσεις και συμμετοχές σε σεμινάρια marketing & πωλήσεων, είναι από τους παλαιότερους επιχειρηματίες της αγοράς του Below The Line (BTL). Με πάθος για δημιουργία και εξέλιξη, πιστεύει ότι η δύναμη κάθε οργανισμού  κρύβεται στους ανθρώπους της.

Συνιδρυτής της Concept Gift Communication (CGC) μαζί με τον Ν. Καραπάνο, και μετά την συγχώνευσή της με τη Nextcom, έχοντας απέναντι του νέες προκλήσεις και ένα έντονα ανταγωνιστικό περιβάλλον, έχει αναλάβει να διαχειριστεί με τον πλέον αποδοτικότερο και αποτελεσματικότερο τρόπο, τα μέσα και το ανθρώπινο κεφάλαιο της εταιρείας, εφαρμόζοντας διαδικασίες και στρατηγικές που θα επιτύχουν τους επιχειρηματικούς στόχους του ομίλου. 

Πωλίνα Ντάσκαρη

Consulting Leader
Com / Tech/ Green

Η Πωλίνα Ντάσκαρη είναι απόφοιτη του τμήματος Χημικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στις Χημικές και Βιοχημικές Τεχνολογίες του τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Διαθέτει πολυετή εμπειρία στην οργάνωση και διεξαγωγή Διαγωνιστικών Διαδικασιών. Διετέλεσε Επιβλέπουσα Μηχανικός και Μελετητής σε έργα διαχείρισης αποβλήτων και Υπεύθυνη Συστημάτων Διασφάλισης Ποιότητας, Περιβαλλοντικής Διαχείρισης και Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας.

Εργάζεται στην Nextcons Α.Ε., μέλος του Ομίλου Εταιρειών NextCom, ως Consulting Leader και είναι αυτή που καθοδηγεί το τμήμα συμβουλευτικής μας, οργανώνοντας την ομάδα μας ειδικών για να παρέχει εξαιρετικές λύσεις στους πελάτες μας, εξασφαλίζοντας ότι οι ανάγκες τους ικανοποιούνται. Κατέχει εξαιρετικά σημαντικό ρόλο για τον προσδιορισμό της κατεύθυνσης της συμβουλευτικής μας, την προαγωγή της επιτυχίας και τη διατήρηση της φήμης μας ως αξιόπιστου συμβούλου στη βιομηχανία.

Ιωάννης Σιούλης

IT Security and Safety Manager
Com / Tech

Ο Ιωάννης Σιούλης είναι ένας έμπειρος επαγγελματίας στον τομέα της τεχνολογίας και του λογισμικού. Με πολυετή επαγγελματική πείρα και ειδίκευση σε Web τεχνολογίες, τον προγραμματισμό και τη διαχείριση έργων, έχει συμμετάσχει σε μεγάλα έργα τεχνολογίας, ενισχύοντας τις δεξιότητες του και το επαγγελματικό του δίκτυο.

Πλέον στη Next Com, ως Υπεύθυνος του Τμήματος Πληροφορικής συνεχίζει να συμβάλλει στην ανάπτυξη της τεχνολογικής βιομηχανίας και να επιδιώκει την καινοτομία στον ψηφιακό κόσμο.

Ο ΟΜΙΛΟΣ   Η ΟΜΑΔΑ

Κωνσταντίνος Αμπουλός

Marketing & Service Manager
Com / Green

Ο Κωνσταντίνος Αμπουλός είναι κάτοχος διπλώματος Προγραμματιστή και απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Portsmouth στο Ηνωμένο Βασίλειο, με ειδίκευση στο Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο. Επιπλέον, μετεκπαιδεύτηκε στον τομέα του Marketing, του  Management και της Επικοινωνίας, καθώς και στον κλάδο των Συστημάτων Περιβαλλοντικής Διαχείρισης. Διαθέτει 20ετή και πλέον εργασιακή πείρα στον τομέα των πωλήσεων και της προώθησης προϊόντων.

Εργάζεται ως Marketing & Service Manager στην εταιρεία Biro Hellas – μέλος του ομίλου Next Com Group. Είναι υπεύθυνος για την προβολή και προώθηση του Brand στην ελληνική αγορά και συντονίζει το τμήμα διαφήμισης και δημοσίων σχέσεων της εταιρείας.

Χρυσούλα Γερασιμίδη

Environmental Engineer
Com / Green

Η Χρυσούλα Γερασιμίδη , είναι απόφοιτη του τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος της Πολυτεχνικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.

Εργάζεται στον τομέα της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος. Απασχολείται στο τμήμα Εταιρικής Επικοινωνίας και ο ρόλος της είναι υποστηρικτικός ως προς την διαχείριση της ιστοσελίδας και των αναρτήσεων της εταιρείας που σχετίζονται με την πράσινη ενέργεια και το περιβάλλον. Είναι υπεύθυνη σύνταξης εταιρικών παρουσιάσεων αναφορικά με τα περιβαλλοντικά έργα και τις υπηρεσίες που παρέχει η εταιρεία.

Κωνσταντίνα Δημητρακοπούλου

Graphic
Designer
Com / Tech / Green

Η Κωνσταντίνα Δημητρακοπούλου είναι απόφοιτη του Τμήματος Γραφιστικής και Οπτικής Επικοινωνίας της Σχολής Εφαρμοσμένων Τεχνών & Πολιτισμού του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Στη Next Com, εργάζεται στο τμήμα Δημιουργικού της εταιρείας. Απασχολείται στον τομέα του Γραφιστικού Σχεδιασμού και της Σχεδιαστικής Επιμέλειας κειμένων, εντύπων, παρουσιάσεων, αφισών, ιστοσελίδων και εικόνων στο πλαίσιο της κάλυψης των αναγκών της εταιρείας και των πελατών.

Ιωάννης Ιντζιρτζής

Junior Full Stack Developer
Tech

Ο  Ιωάννης Ιντζιρτζής είναι απόφοιτος του τμήματος Πληροφορικής και Τηλεματικής, του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου. Επίσης, ολοκλήρωσε την πρακτική του στο Πανεπιστήμιο της Μάλαγας, στο τμήμα Επιστήμης  και Μηχανικής Υπολογιστών.

Εργάζεται και αποτελεί στέλεχος του τμήματος ΙΤ της Next Com,  ως Junior Full Stack Developer. Ειδικότερα, σε συνεργασία με τα μέλη του ΙΤ τμήματος, ασχολείται με τη ανάπτυξη έξυπνων λύσεων και λογισμικού, καθώς και συντήρηση και βελτιστοποίηση ιστοσελίδων συμβαδίζοντας με τις ανάγκες των πελατών αλλά και με την καινοτομία του ψηφιακού κόσμου.

Γεωργία Καμπέρη

Environmetal Specialist
Green

Η Γεωργία Καμπέρη είναι υπεύθυνη της συντήρησης των γραφείων και της ορθής διαχείρισης των εγγράφων και των αναλώσιμων.

Με βάση την πράσινη πολιτική της εταιρείας,  επιμελείται την τακτική υγιεινή και την ανακύκλωση των χρησιμοποιημένων υλικών.

Ιωάννης Καραγιάννης

Business Development Manager
Com

Ο Ιωάννης Καραγιάννης είναι απόφοιτος του Τμήματος Οικονομικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδίκευση στις Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Νομισματικές Σχέσεις.

Διαθέτει 35 χρόνια εργασιακή εμπειρία στον τομέα Διοίκησης Επιχειρήσεων, Επικοινωνίας και  Δημοσίων Σχέσεων. Επιπλέον έχει ασχοληθεί με τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την προώθηση προϊόντων, ενώ υπήρξε Ειδικός Σύμβουλος Ανάπτυξης και Εξαγωγών, παρέχοντας τις υπηρεσίες του ως ελεύθερος επαγγελματίας. 

Εργάζεται στη Next Com ως υπεύθυνος του τμήματος Marketing, Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων. Επιπλέον, εξειδικεύεται στον τομέα εξυπηρέτησης πελατών καθώς και στην διεξαγωγή ερευνών αγοράς.

Δέσποινα Καρκάνη

IT Support
Agent
Com / Tech

Η Δέσποινα Καρκάνη είναι απόφοιτη του τμήματος Επιχειρησιακής Πληροφορικής του Πανεπιστημίου του Passau της Γερμανίας. Κατέχει άριστη γνώση στον τομέα της Πληροφορικής, του Προγραμματισμού και του Ψηφιακού Marketing.

Διαθέτει εργασιακή εμπειρία στη διαχείριση και υποστήριξη ιστοσελίδων και ψηφιακού περιεχομένου. Έχει εργασθεί στον τομέα του Ψηφιακού Marketing, παρέχοντας υπηρεσίες συμβουλευτικού χαρακτήρα.

Στη Next Com απασχολείται στο τμήμα της Τεχνολογίας και Πληροφορικής. Ο ρόλος της είναι υποστηρικτικός στην ανάπτυξη και διαχείριση ιστοσελίδων, στη δημιουργία και διαχείριση ψηφιακών πλατφορμών, καθώς και στον τομέα των Δημοσίων Σχέσεων και του Ψηφιακού Marketing, αλλά και της διαχείρισης των Social media του ομίλου.

Γεωργία
Καψάλη

IT Support
Agent
Tech

Η Γεωργία Καψάλη είναι απόφοιτη του τμήματος Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Απασχολείται στον τομέα της Τεχνολογίας και του Marketing.

Κατέχει ενεργό ρόλο στο τμήμα IT της εταιρείας και ασχολείται με τη δημιουργία, συντήρηση και βελτιστοποίηση ιστοσελίδων, καθώς και με την προσαρμογή τους στις ανάγκες των πελατών.

Στον ρόλο της συμπεριλαμβάνεται η εφαρμογή εργαλείων multimedia για τη δημιουργία περιεχομένου, όπως video, animations και infographics για λογαριασμούς της εταιρείας και των πελατών της.

Κατερίνα Κόρδα

Hospitality
Manager
Com

H Κατερίνα Κόρδα με σπουδές στις Πολιτικές Επιστήμες και στα Ναυτιλιακά, ασχολήθηκε με τον χώρο της ναυτιλίας και του τουρισμού.

Διαθέτοντας μεγάλη πείρα στον κλάδο του τουρισμού, στη Next Com απασχολείται στον τομέα της φιλοξενίας. Παράλληλα ασχολείται και με το ραδιόφωνο, καθώς κάνει πρωινή εκπομπή.

Χρήστος Μάρκου

Security and operations
Com / Tech / Green

O Χρήστος Μάρκου είναι υπεύθυνος για τη συντήρηση και τη σωστή λειτουργία των γραφείων και των υποδομών του ομίλου.

Θεόδωρος Μιχάλης

Junior Full Stack Developer
Tech

Ο Θεόδωρος Μιχάλης έχει ακολουθήσει με επιτυχία το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην πληροφορική στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά, αποδεικνύοντας τη δέσμευσή του και την αφοσίωσή του στην απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων στον τομέα της τεχνολογίας. 

Με συμμετοχή σε bootcamp, απέκτησε βαθιές γνώσεις σε προηγμένες τεχνολογίες, καθώς και εμπειρία στον τομέα της ανάπτυξης λογισμικού. 

Eπιδεικνύοντας δημιουργικότητα και αποτελεσματικότητα σε έργα και προγράμματα λογισμικού, oι γνώσεις και οι δεξιότητες του, τον καθιστούν έτοιμο να ανταποκριθεί στις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς και να προσφέρει καινοτόμες λύσεις.

Αδαμαντία
Νικολάου

Environmetal Specialist
Green

Η Αδαμαντία Νικολάου έχει την ευθύνη της εσωτερικής και εξωτερικής λειτουργίας των γραφείων, καθώς και τη διαχείριση των εγγράφων, ειδικά όσον αφορά στις εργασίες στον τομέα της ενέργειας.

Κύρια ευθύνη της, η σωστή ολοκλήρωση των τεχνικών φακέλων και η διαχείρισή τους.

Αναστάσιος Παλαιοπάνος

Account
Supervisor
Com / Tech

Ο Αναστάσιος Παλαιοπάνος είναι απόφοιτος Δασοπονίας του, Τ.Ε.Ι. Λάρισας, του Παραρτήματος Καρδίτσας.

Με 20ετή και πλέον εργασιακή πείρα και βαθιά γνώση της λειτουργίας των δημόσιων φορέων, των διαδικασιών των δημόσιων διαγωνισμών και της υλοποίησης δημοσίων συμβάσεων, εργάζεται στην Next Com ως Account Supervisor.

Ασχολείται με την υλοποίηση έργων για Δημόσιους και Ιδιωτικούς Φορείς και Οργανισμούς, στους τομείς της Διοίκησης – Διαχείρισης Έργων, του Marketing, της  Στρατηγικής Επικοινωνίας και της εξειδίκευσης Σχεδίων Δράσεων Επικοινωνίας, της οργάνωσης επικοινωνιακών γεγονότων για το ευρύ κοινό και κατηγορίες κοινού όπως Εκθέσεις, Φόρουμ, Συνέδρια, Info-days, Press Events, Φεστιβάλ κ.α., σε Εθνικό και Διεθνές επίπεδο.

Δήμητρα Παπαθεοδώρου

Account
Executive
Com

Η Δήμητρα Παπαθεοδώρου είναι απόφοιτη του τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης και Οικονομίας, έχει λάβει μετεκπαίδευση στο Marketing και την Διαχείριση Τουριστικών Επιχειρήσεων και διαθέτει εκτενή εμπειρία στον κλάδο των Δημοσίων Σχέσεων, της Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Στην εταιρεία εργάζεται στο τμήμα Διαχείρισης Έργων και ασχολείται με τον συντονισμό και την οργάνωση εταιρικών εκδηλώσεων και εκθέσεων στο πλαίσιο υλοποίησης διαφόρων έργων. Επίσης, στις αρμοδιότητες της είναι η σύνταξη των απαραίτητων αναφορών και εκθέσεων καθώς και η δημιουργία εταιρικών παρουσιάσεων.

Αντιγόνη
Παππά

Hospitality
Manager
Com

Η Αντιγόνη Παππά είναι απόφοιτη του Γεωπονικού Τμήματος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. 

Εργάζεται στην εταιρεία Hometel Greece – μέλος του ομίλου Next Com Group , ως υπεύθυνη για την υποδοχή των επισκεπτών και διασφάλιση της ικανοποίησής τους από τις παρεχόμενες υπηρεσίες. Επίσης, είναι αρμόδια για τη διαχείριση και διεκπεραίωση των διαδικτυακών και τηλεφωνικών κρατήσεων, καθώς και την άμεση αντιμετώπιση των αιτημάτων και παραπόνων των πελατών. 

Παύλος
Παυλίδης

Business Development Manager
Com

Ο Παύλος Παυλίδης με σπουδές στον τομέα της Διοίκησης και του Marketing.

Με 45ετή και πλέον πείρα στην Ελλάδα και το εξωτερικό έχει υπάρξει Υπεύθυνος διαχείρισης έργων και εργασιών Below The Line. Έχει αναπτύξει σημαντικά τις ηγετικές και διοικητικές του ικανότητες ως Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος εταιρειών παροχής BTL υπηρεσιών. Ακόμα, διαθέτει σημαντική εμπειρία στον τομέα της διαφήμισης και προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών, της επικοινωνίας, της διαχείρισης οικονομικών, καθώς και της διεύρυνσης και ανάπτυξης εταιρειών.

Στη Next Com εργάζεται ως υπεύθυνος του τμήματος διαχείρισης έργων και ανάπτυξης εταιρικών σχέσεων, συμβάλλοντας σημαντικά στην διεύρυνση των δραστηριοτήτων και των υπηρεσιών που προσφέρει η εταιρεία. 

Λουκία
Ραΐλη

HR Assistant
Com

Η Λουκία Ραΐλη είναι απόφοιτη του τμήματος Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου.

Στη Next Com εργάζεται στο τμήμα του Ανθρώπινου Δυναμικού, με κύριες αρμοδιότητές της την επικοινωνία και την εύρεση προσωπικού για τον εκάστοτε πελάτη. Επιπλέον, παρέχει τις υπηρεσίες της, για οποιαδήποτε ενέργεια χρειάζεται να πραγματοποιηθεί ως προς τη δημιουργία και διαχείριση προωθητικών προγραμμάτων.

Μαρίνα
Ράμπια

HR Supervisor
Com

Η Μαρίνα Ράμπια είναι απόφοιτη του τμήματος Διαφήμισης και Προώθησης Προϊόντων ενώ διαθέτει επιπλέον επιμόρφωση στον τομέα του Marketing και της Επικοινωνίας.

Έχει πολυετή εμπειρία στον τομέα Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας με πελάτες και προμηθευτές, καθώς και στην προώθηση προϊόντων.

Στη Next Com εργάζεται ως υπεύθυνη του τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού. Ακόμα, απασχολείται στο τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, καθώς και στον τομέα προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών.

Παναγιώτα Τζίμα

Corporate Communication Manager
Com / Tech / Green

Η Παναγιώτα Τζίμα σπούδασε στο Erasmus στον κλάδο των Διεθνών Επιχειρήσεων.

Μιλά πέντε γλώσσες και διαθέτει πολυετή εμπειρία στον τομέα της φιλοξενίας, τροφοδοσίας τροφίμων και στον τομέα της εταιρικής επικοινωνίας . Είναι υπεύθυνη της εταιρικής εικόνας και της εισόδου νέων υπηρεσιών στο Next Com Group.

Βασιλική
Ρουσκέτου

Accountant
Com / Tech / Green

Η Βασιλική Ρουσκέτου είναι απόφοιτη του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικών του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στη Next Com, εργάζεται  στο τμήμα του Λογιστηρίου ως υπεύθυνη για την υποβολή προσλήψεων και εργοσήμων, την καταχώρισης τιμολογίων και αποδείξεων, την καταχώριση των εμβασμάτων του προσωπικού και των εξοδολογίων. Ακόμα, η ενασχόλησή της στην εταιρεία αφορά στις συμφωνίες προμηθευτών – πελατών – πιστωτών, στο πρόγραμμα μισθοδοσίας καθώς και στην επικοινωνία με τους εργαζόμενους και τους πελάτες για θέματα Λογιστηρίου.

Βιβή
Σιχλιμήρη

Accountant
Com / Tech / Green

Η Παρασκευή Σιχλιμίρη είναι πτυχιούχος της σχολής Οικονομικών και Διοικητικών Επιστημών του Τμήματος Οικονομικών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Κατέχει ενεργό ρόλο στη Next Com και απασχολείται στο λογιστικό τμήμα της εταιρείας. Συγκεκριμένα, είναι Υπεύθυνη για την καταγραφή και την αναφορά των συναλλαγών ταμειακών ροών, τους εισπρακτέους και πληρωτέους λογαριασμούς, τις τιμολογήσεις, τις οικονομικές αναφορές και τη διατήρηση οικονομικών ελέγχων.

Μαρίνα
Σιόλου

Creative
Director
Com / Tech / Green

Η Μαρίνα Σιόλου είναι απόφοιτη του τμήματος Γραφιστικής του Δ.Ι.Ε.Κ. Ιωαννίνων και της Σχολής Ελληνικού Πολιτισμού του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.

Η εμπειρία και η συνεργασία της με την εταιρεία είναι πολυετής καθώς μετρά πάνω από 20 χρόνια. Ξεκινώντας στο τμήμα Δημιουργικού ως junior Graphic Designer, πλέον εργάζεται με τον τίτλο της Creative Director. Έχει ασχοληθεί με την υλοποίηση πολλών γραφιστικών και οπτικοακουστικών ενεργειών επικοινωνίας, προβολής και προώθησης τόσο για μεγάλους φορείς του Δημοσίου όσο και του Ιδιωτικού τομέα.

Νόρα-Σοφία Σμιρές

HR Assistant
Com

Η Νόρα -Σοφία Σμιρές είναι απόφοιτη του τμήματος Εμπορίας και Διαφήμισης. Έχει εργασθεί στον τομέα του media shop και της εξυπηρέτησης πελατών ενώ διαθέτει εργασιακή εμπειρία στον τομέα της επικοινωνίας, της διαφήμισης και προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών.

Στη Next Com εργάζεται στο τμήμα του Ανθρώπινου Δυναμικού διεκπεραιώνοντας τον ρόλο της HR Assistant.

Αλέξανδρος Σωτηρόπουλος

Multimedia
Specialist
Com / Tech

Ο Αλέξανδρος Σωτηρόπουλος είναι Μηχανικός Μουσικής Τεχνολογίας & Ακουστικής. Επιπλέον, κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στον τομέα του Sound Design.

Διαθέτει πείρα και εξειδίκευση στη δημιουργία ήχων και ηχοτοπίων για κινηματογραφικές σκηνές, στον σχεδιασμό και τη διαχείριση video games, σε πολυμέσα και ψηφιακά synthesizers, καθώς και στον προγραμματισμό ηχητικών διεπαφών ανθρώπου-μηχανής.

Στη Next Com είναι Υπεύθυνος για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση διαφημιστικών εταιρικών μηνυμάτων και videos, αλλά και την ψηφιοποίηση μουσικών και ηχητικών αρχείων.

Άρης
Τζίμας

Database and Data Mining Officer
Com / Tech

Ο Άρης Τζίμας είναι ένας έμπειρος επαγγελματίας στον χώρο της τεχνολογίας και του Marketing . Αποφοίτησε από το τμήμα Web Design & Development του Ι.Ε.Κ. Ιωαννίνων, αποκτώντας εξειδικευμένες γνώσεις στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη ιστοσελίδων. Ξεκίνησε ως υπεύθυνος προωθητικών ενεργειών στο τμήμα Below the Line προσφέροντας υπηρεσίες προώθησης και οργάνωσης εκδηλώσεων.

Σήμερα, αποτελεί βασικό στέλεχος του τμήματος ΙΤ της Next Com, επικεντρώνοντας τις αρμοδιότητές του στην ανάπτυξη ιστοσελίδων και web-based εφαρμογών ενώ διατηρεί ενεργό ενδιαφέρον για τις προσαρμοσμένες πλατφόρμες Τεχνητής Νοημοσύνης (AI).

Φωτεινή
Τράκα

Fianancial
Supervisor
Com / Tech / Green

Η Φωτεινή Τράκα είναι απόφοιτη της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Οικονομικού Τμήματος του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Πειραιά.  Διαθέτει 22 έτη εργασιακής πείρας σε θέματα Λογιστηρίου και διαχείρισης οικονομικών ροών εταιρειών και επιχειρήσεων.

Εργάζεται στην Next Com ως υπεύθυνη του Λογιστηρίου των γραφείων της Καλλιθέας και του Κολωνακίου. Στις βασικές αρμοδιότητές της συμπεριλαμβάνονται οι καταχωρίσεις λογιστικών εγγραφών, οι μισθοδοσίες, οι τιμολογήσεις, καθώς και όλο το λογιστικό φάσμα (πληρωμές, εισπράξεις, επικοινωνίες και διευθέτηση διαφόρων θεμάτων που προκύπτουν) σε συνεργασία με τους εξωτερικούς λογιστές που διαθέτει η εταιρεία.

Δήμητρα - Μαρία Τσατσούλη

Account Executive
Com

Η Δήμητρα Μαρία Τσατσούλη είναι απόφοιτη του τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Φοιτά στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Ανάπτυξη Ψηφιακών Παιχνιδιών και Πολυμεσικών Εφαρμογών» του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, όπου εισήλθε με υποτροφία.

Στη Next Com απασχολείται στο τμήμα επικοινωνίας και διαχείρισης έργων. Ειδικότερα, ο ρόλος της περιλαμβάνει την επίτευξη των στόχων ενός έργου εντός του προκαθορισμένου χρονοδιαγράμματος και προϋπολογισμού, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι οι ανάγκες και απαιτήσεις των εμπλεκομένων μερών επιτυγχάνονται στο μέγιστο.

Ολυμπία
Τσέτση

Account Executive
Com

Η Ολυμπία – Μαρία Τσέτση είναι απόφοιτη του τμήματος Νεοελληνικής και Βυζαντινής Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Μετά από πολυετή απασχόληση στον εκπαιδευτικό χώρο, εισήλθε στον χώρο των πωλήσεων και της διαφήμισης.

Στη Next Com ασχολείται με την συγγραφή κειμένων και την δημιουργία περιεχομένου ενώ παράλληλα αναπτύσσει τις δεξιότητες και ικανότητές της σε ποικίλους τομείς, όπως στο event planning, την ανάπτυξη και διαχείριση Social Media, την υλοποίηση έργων δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, καθώς και τη δημιουργία παρουσιάσεων στο πλαίσιο υλοποίησης πληθώρας έργων.

Ιωάννης Φιλτισάκος

Brand Implementation Manager
Com

Ο Ιωάννης Φιλτισάκος είναι Τοπογράφος Μηχανικός απόφοιτος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.  Επιπλέον, έχει λάβει επιμόρφωση στον τομέα του Marketing και της διαχείρισης έργων, όπου και διαθέτει πολυετή εργασιακή εμπειρία.

Στη Next Com εργάζεται ως Brand Implementation Manager στο τμήμα διαχείρισης έργων, προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών, καθώς και στο τμήμα επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων.

Χαρά Ζαχαριουδάκη

Accountant
Com / Tech / Green

Η Χαρά Ζαχαριουδάκη είναι απόφοιτη του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, της Σχολής Διοικητικών, Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Στην Next Com απασχολείται στο τμήμα του Λογιστηρίου κυρίως σε ό,τι αφορά τις Αναγγελίες Προσλήψεων και Συμβάσεων. Ακόμη είναι υπεύθυνη για τις καταχωρήσεις τιμολογίων, τον έλεγχο των καταστημάτων λιανικής, την συμφωνία λογαριασμών, καθώς και για την επικοινωνία με συνεργάτες αλλά και με εργαζομένους.

Η ομάδα μας, η ομάδα μας , η ομάδα μας , ομάδα μας , η ομάδα μας, η ομάδα μας, η ομάδα μας

Η ομάδα μας , η ομάδα μας