Ο Όμιλος nextcom γιόρτασε τα 30χρόνια λειτουργίας του.

Καινοτομία, Αριστεία και Ανάπτυξη το τρίπτυχο της επιτυχίας

Σε μία λαμπρή εκδήλωση που έλαβε χώρα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας,  ο όμιλος εταιρειών nextcom γιόρτασε τα 30 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας του και επιτυχιών, που τον έφεραν στο προσκήνιο των πιο αποδοτικών και ανθεκτικών οργανισμών του ελληνικού επιχειρείν.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Αναστάσιος Μάριος Κιτσαράς, μοιράστηκε με τους καλεσμένους τις πιο ιστορικές και σημαντικές στιγμές στην πορεία της nextcom, ενώ παρουσίασε το όραμα, το στρατηγικό σχεδιασμό και το αναπτυξιακό πλάνο των επόμενων χρόνων που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει και τη διεθνοποίηση του ομίλου.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων Μάξιμος ο  οποίος υπογράμμισε τις αξίες της επιχειρηματικής ηθικής και εντιμότητας που χαρακτηρίζουν την πορεία του ομίλου σε όλη την διαδρομή του, ενώ σε ρόλο παρουσιαστή και συντονιστή βρέθηκε ο δημοσιογράφος και επιχειρηματικός συντάκτης Νίκος Υποφάντης.

Στην επετειακή αυτή γιορτή, που είχε αποκλειστικά εταιρικό χαρακτήρα, οι άνθρωποι του ομίλου, στελέχη και συνεργάτες βρέθηκαν στο επίκεντρο το βραδιάς, με ξεχωριστές βραβεύσεις προσώπων που στηρίζουν με το έργο τους όλα αυτά τα χρόνια τις δραστηριότητες της nextcom.

Την όμορφη εκδήλωση ακολούθησε δεξίωση με τους συμμετέχοντες να απολαμβάνουν το ποτό τους υπό τους ήχους σαξόφωνου με θέα την Ακρόπολη.