Η PVΜΑΙΝΤ μέλος του ομίλου NextCom!

Η  PVMAINT  ιδρύθηκε τον Αύγουστο  του 2013 με σκοπό την παροχή καινοτόμων λύσεων και υπηρεσιών στον τομέα των φωτοβολταϊκών συστημάτων.

Προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες της, παρέχει υπηρεσίες ανάπτυξης και αδειοδότησης, μελέτης, προμήθειας εξοπλισμού, εγκατάστασης και θέσης σε λειτουργίας καθώς και συντήρησης & τεχνικής υποστήριξης φωτοβολταϊκών συστημάτων.

Οι τομείς δραστηριότητας της PVMΑINT είναι :

  • Φωτοβολταϊκά Συστήματα
  • Αυτόνομα & Υβριδικά Συστήματα
  • Ηλιοθερμικά Συστήματα
  • Συστήματα Εξοικονόμησης Ενέργειας
  • Ηλεκτρομηχανολογικά έργα

 

Από τα πρώτα της βήματα, εστίασε στην ποιότητα, την αξιοπιστία και την πελατοκεντρική φιλοσοφία, καταφέρνοντας να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της και να αναγνωριστεί ως μία από τις πλέον αξιόπιστες εταιρείες στον κλάδο, με πάνω από 400 ΦΒ  κατασκευασμένα φ/β έργα και πάνω από 90MW φ/β έργα σε συντήρηση  και τεχνική  υποστήριξη  .

Κομβικό σημείο στην περαιτέρω ανάπτυξη και εξέλιξη της εταιρείας αποτελεί η στρατηγική  συνεργασία  με τον όμιλο εταιρειών της Nextcom. Αυτή η συνεργασία επιτρέπει τη διεύρυνση του χαρτοφυλακίου της, την ανάπτυξη νέων καινοτόμων λύσεων και την προσέγγιση νέων αγορών..

Συνεπώς, στο πλαίσιο της  ανάπτυξης και δραστηριοποίησης της PVmaint σε νέες αγορές ήταν αναγκαία η μεταφορά των γραφείων σε νέους, μεγαλύτερους και πιο σύγχρονους χώρους εργασίας. Έτσι, μεταφέρθηκε στα νέα σύγχρονα γραφεία της Nextcom στο Χαλάνδρι, Ν. Καρελλά 42 .

Η συνεργασία με τη Nextcom ενισχύει την ικανότητα της PV maint να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της αγοράς και να παραμένει στην αιχμή της καινοτομίας.

Η πορεία συνεχίζεται με την ίδια αφοσίωση και το ίδιο πάθος που την χαρακτήριζε από την ίδρυσή της, με στόχο να συμβάλλει ενεργά στη μετάβαση προς μια πιο βιώσιμη και πράσινη ενεργειακή πραγματικότητα.