Κορωναϊός (COVID-19) – Προληπτικά μέτρα προστασίας για πελάτες, προμηθευτές και στελέχη

Αγαπητοί μας πελάτες, προμηθευτές και συνεργάτες,
Η εταιρεία μας βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) αναφορικά με θέματα που αφορούν τον Κορωναϊό (COVID-19) και έχει ήδη προχωρήσει στην άμεση λήψη προληπτικών μέτρων για την προστασία των πελατών, των προμηθευτών, των συνεργατών και των εργαζομένων της, με στόχο την προφύλαξη τους και τη συμβολή στη διακοπή της αλυσίδας μετάδοσης.
Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία μας προβαίνει σε σχολαστικούς καθαρισμούς των χώρων της ενώ η Διοίκηση έχει ήδη προβεί στην έκδοση των σχετικών οδηγιών πρόληψης και προστασίας από τον Κορωναϊό βάσει των κατευθύνσεων που έλαβε από τον ΕΟΔΥ προς όλους τους εργαζόμενους που εμπλέκονται στην εξυπηρέτηση των πελατών και έρχονται, επίσης, σε επαφή με προμηθευτές.
Επιπροσθέτως, έχει ήδη προβεί σε διαδικασία εφοδιασμού του συνόλου των γραφείων της με αντιβακτηριακά υλικά (ειδικά μαντηλάκια, gel). Επιπλέον, η εταιρεία μας αποφάσισε να θέσει σε ισχύ τα ακόλουθα μέτρα για να βοηθήσει στην προστασία των εργαζομένων της αλλά και να συνεχίσει να σας προσφέρει υπηρεσίες με τον βέλτιστο δυνατό τρόπο.

✓ Το σύνολο των στελεχών καθώς και η Διοίκηση θα είναι προσβάσιμοι μέσω ηλεκτρονικών
μηνυμάτων ή/και τηλεφωνικών κλήσεων ή/και Skype.

✓ Όλα τα προγραμματισμένα ραντεβού/συναντήσεις αναβάλλονται μέχρι νεωτέρας
ειδοποιήσεως. Επείγουσες συναντήσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσω Skype ή και
τηλεφωνικών κλήσεων.

✓ Το σύνολο της επικοινωνίας (εφόσον είναι εφικτό) πραγματοποιείται γίνεται μέσω
ηλεκτρονικών μηνυμάτων.

✓ Το σύνολο της αλληλογραφίας παραλαμβάνεται κανονικά.
Τέλος, έχει οργανωθεί σχέδιο Διαχείρισης Κρίσης στην περίπτωση εμφάνισης κρούσματος κορωνοϊού σε εργαζόμενους των γραφείων και των υποκαταστημάτων της εταιρείας. Εντωμεταξύ, παραμείνετε ασφαλείς, παραμείνετε ήρεμοι και ζητήστε τη βοήθεια μάς όταν την χρειάζεστε. Υπενθυμίζεται δε ότι αρμόδιος φορέας για τη διαχείριση πιθανών κρουσμάτων είναι αποκλειστικά ο ΕΟΔΥ (Τ: 2105212000) και η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (ΓΓΠΠ).

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Εκ της Διοικήσεως