Με τέσσερα νέα pop up stores η NextCom εγκαινιάζει τη συνεργασία της με την JTI

Μετά την επιτυχή έκβαση του καλοκαιρινού spec της JTI και την επιλογή της NextCom ως στρατηγικού συνεργάτη της,  η λειτουργία των τεσσάρων νέων pop upκαταστημάτων στα δημοφιλή εμπορικά κέντρα Designers Outlet, Golden Hall, The Mall Athens έρχεται να επικυρώσει με τον πλέον δημιουργικό τρόπο την ένταξη του πολυεθνικού λογαριασμού στο portfolio της NextCom.

Τα Pop-Up Stores που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την JTI και τη Lamda Development εντάσσονται στο πλαίσιο λανσαρίσματος της νέας θερμικής συσκευής καύσης καπνού Ploom που στόχο έχει να προσφέρει στους χρήστες μία εντελώς νέα εμπειρία απόλαυσης.

Η NextCom έχει αναλάβει την αποκλειστική λειτουργία των καταστημάτων που εκτείνεται από την ολοκληρωμένη εμπορική διαχείριση τους, μέχρι την επάνδρωση τους με εξειδικευμένο προσωπικό των ειδικοτήτων brand specialists, store supervisors και area manager με πλήρη υποστήριξη σε τεχνικά μέσα όπως μισθωμένα αυτοκίνητα, κινητά τηλέφωνα.

Οι καταναλωτές στην επαφή τους με το προσωπικό των καταστημάτων, έχουν την ευκαιρία σε υψηλής αισθητικής χώρους, να δουν και να γνωρίσουν από κοντά όλη την γκάμα των καπνικών προϊόντων JTI, να κάνουν trials και φυσικά να αγοράσουν τα είδη της προτίμησης τους.

Η 23η Οκτωβρίου ήταν η πρώτη ημέρα λειτουργίας των καταστημάτων, κερδίζοντας έτσι η NextCom το στοίχημα του αυστηρού χρονοδιαγράμματος παρουσίασης του νέου προϊόντος στην ελληνική αγορά ενώ έθεσε ισχυρές βάσεις για την ανάπτυξη του λογαριασμού με νέα projects και καταστήματα σε Πανελλαδική βάση.

Αξιοσημείωτο είναι ότι για την επιτυχή εξέλιξη του απαιτητικού project, η nextcom κινητοποίησε για περισσότερο από 2 μήνες στο 100% resources σε HR, λογιστήριο και logistics ενώ επένδυσε επιπρόσθετα κεφάλαια σε υποδομές αποθήκευσης και διακίνησης καπνικών προϊόντων.